gms, steklena vlakna, mata, tkanina, roving, poliesterska smola, poliestrska smola
graco, frp, gelcoat, spray up, stroji, mašine, gms
Gelcoat, Spray up stroji

RS gelcoat in Spray up stroji

RS Guns

gms, prodaja, kompoziti, kompozitni materiali, steklena vlakna, poliesterske smole, poliestrske smole, poliestrska smola
Domov O podjetju Prodajni program Kontakt
gms, Johns Manville, mata, roving, spray up, JM dipex, tkanine, quadriaxiali, biaxiali, kombi mati gms, krosglass, mata, roving, emulzija, prašek Graco, spray up, gelcoat, stroji ovc, owenscorning, owens corning, advantex, flis
Zastopamo znane blagovne znamke
© 2013 GMS d.o.o. Vse pravice pridržane

Steklene multiaxialne tkanine

Bidirekcionalne prišite tkanine so narejene iz enega ali dveh plasti rovinga (unidirekcional) sešitega skupaj z lahkim poliesterskim sukancem. Po želji kupca je možno zraven prišiti tudi kakšen drug material.(flis, sekani roving..)

Ponudimo vam jih lahko v različnih gramažah in širinah, ki so odvisne od zasnove pletenja (tex rovinga, masa sekanega rovinga...)

Biaxialne tkanine se hitro raztapljajo v stirenu, so mehke, kar nam omogoča hitro oblikovanje. Kemična obdelava stekla(sizing), ki je zasnovana na silanski apreturi nam omogoča, da biaxialno tkanino lahko uporabljamo z vsemi poliesterskimi, vinyl esterskimi in epoxy smolami za ojačanje plastike s tehnologijo ročnega laminiranja.


Steklene biaxialne tkanine (BAT) >PDFMultiaxialne prišite tkanine so narejene iz dveh ali več plasti rovinga položenega v različnih smereh(+45º,90º,45,0º)in prišitega z lahkim poliesterskim sukancem. Vsaka smer rovingov je lahko zasnovana z drugačno gramažo plasti in smerjo niti. Po želji kupca je možno izdelati različne gramaže in poleg prišiti tudi kakšen drug material.(Soric, flis) Multiaxialna tkanina se hitro raztaplja v stirenu, je mehka, kar nam omogoča hitro oblikovanje. Kemična obdelava stekla(sizing), ki je zasnovana na silanski apreturi nam omogoča uporabo tkanine z vsemi poliesterskimi, vinyl esterskimi in epoxy smolami za ojačanje plastike s tehnologijo ročnega laminiranja in vakuuma.


Steklene multiaxialne tkanine (GBX, GTX, GTOX, GQX) >PDF