gms, steklena vlakna, mata, tkanina, roving, poliesterska smola, poliestrska smola
graco, frp, gelcoat, spray up, stroji, mašine, gms
Gelcoat, Spray up stroji

RS gelcoat in Spray up stroji

RS Guns

gms, prodaja, kompoziti, kompozitni materiali, steklena vlakna, poliesterske smole, poliestrske smole, poliestrska smola
Domov O podjetju Prodajni program Kontakt
gms, Johns Manville, mata, roving, spray up, JM dipex, tkanine, quadriaxiali, biaxiali, kombi mati gms, krosglass, mata, roving, emulzija, prašek Graco, spray up, gelcoat, stroji ovc, owenscorning, owens corning, advantex, flis
Zastopamo znane blagovne znamke
© 2013 GMS d.o.o. Vse pravice pridržane

Steklene kombinirane in pletene tkanine

Steklena pletena tkanina je zasnovana iz direktnega rovinga (E- steklo). Ponudimo vam jo lahko v različnih gramažah in širinah, ki so odvisne od zasnove pletenja (tex rovinga, količina nitk vzdolžno in prečno.) Če so medsebojno spletene nitke z enakimi karakteristikami potem so lastnosti tkanine v obeh smereh enake, v kolikor pa so nitke različne pa moramo paziti pri polaganju, ker nam tkanina v eni smeri lahko nosi večje obremenitve kot v drugi.

Tkanina se hitro raztaplja v stirenu, je mehka, kar nam omogoča hitro oblikovanje. Kemična obdelava stekla (sizing), ki je zasnovana na silanski apreturi nam omogoča, da tkanino lahko uporabljamo z vsemi poliesterskimi, vinyl esterskimi in epoxy smolami za ojačanje plastike s tehnologijo ročnega laminiranja.


Steklene pletene tkanine (STO) >PDFSteklene kombinirane tkanine predstavljajo skupino tehničnih tkanin, ki so narejene iz ene plasti pletene tkanine in ene ali dveh plasti sekanega rovinga (brez kemične apreture), prišitega s poliesterskim sukancem. Po želji kupca je možno zraven prišiti tudi kakšen drug material (flis). Ponudimo vam jo lahko v različnih gramažah in širinah, ki so odvisne od zasnove pletenja (tex rovinga, poljubna količina nitk vzdolžno in prečno in gramaže nasekanega in prišitega rovinga).

Kombinirana tkanina se hitro raztaplja v stirenu, je mehka, kar nam omogoča hitro oblikovanje. Kemična obdelava stekla(sizing), ki je zasnovana na silanski apreturi nam omogoča, da tkanino lahko uporabljamo z vsemi poliesterskimi, vinyl esterskimi in epoxy smolami za ojačanje plastike s tehnologijo ročnega laminiranja.


Steklene kombinirane tkanine (KM, 3KM) >PDF